قنادیمطالب آموزشی

ترایفل کلاسیک

مواد لازم:

کیک اسفنجی سه تخم مرغی 1عدد
مارمالاد به میزان لازم و یا خامه فرم گرفته
پودر ژله 2 بسته
خامه ی فرم گرفته 300 گرم
کمپوت هلو 1بسته( یا میوه تازه و دلخواه)
پودر کاستارد 60 گرم
شکر 120 گرم
شیر 500 میلی لیتر
کره 50گرم

طرز تهیه :

ابتدا کیک اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنیدو لایه دوم‌را روی ان قرار دهید
کف ظرف مورد نظر به صورت یک تکه یا تکه تکه شده بچینید
ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت بشه
سپس روی کیک ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زیر آماده کنید
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ریخته،شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود
از روی حرارت بردارید کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود
حال کرم خنک شده را روی ژله ی بسته شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود
در نهایت با خامه،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون میتونید درست کنید یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.

نکته :

میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم‌تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر بزارید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن