قنادیمطالب آموزشی

طرز پخت حلوا زنجبیلی

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی؛

آرد سفید ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
پودرقند۳/۴ لیوان
پودرزنجبیل ۱ق غ سرصاف
پودرهل ۱ق غ سرصاف
کره ۸۰ گرم
پودرگردو۵۰گرم
بیسکوییت ساقه طلایی ۵عدد

روش پخت:

آرد را الک کنید وتفت دهید تابوی خامیش گرفته شه.رنگش کرمی شدکافیه نباید خیلی تغییر رنگ بده.الک کنیدودوباره برگردونید داخل قابلمه
کره رااضافه کنیدوتفت دهید.پودرزنجبیل،پودرهل،پودرگردو را اضافه ومخلوط کنید.حرارت راخاموش کنیدوقتی حلوا ازداغی افتاد،پودرقندالک شده رابریزیدوبه خورد حلوا دهید.یک کیسه فریزر روی سطح کار گذاشته،کاتر ساده فلزی دایره راروش گذاشته ،حلوا را داخل کاتربریزیدوباپشت قاشق فشارداده تا منسجم وصاف شود.آروم قالب رابردارید،حلواهای آماده راداخل یخچال بزارید نیم ساعت بمونه تاسفت بشه.روی بیسکوییت ساقه طلایی مقداری عسل بمالیدوحلوا راروش فیکس کنید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن