sensei saeed
-
آشپزی
استیک با روکش طلا
پخت استیک با روکش طلا در هنرستان آشپزی آگــــه chicken beef and Ribs Beef In Agah School استیک طعم بسیار لذیذی دارد که باب میل اکثر سلیقه های غذایی می باشد اما اگر قصد خوب درست کردن استیک را داشته باشیم نیاز است که ابتدا طرز تهیه استیک و بعد نکات مهم هنگام طبخ…
بیشتر بخوانید » -
هنرستان
مقاله: قهوه آندر under و اُور over چیست؟
قهوه آندر و اُور را می توان از رایج ترین مشکلات اسپرسو معرفی کرد که بسیاری از دوست داران قهوه با آن رو به رو می شوند. خیلی از ما با این سوال همراه می شویم که چرا طعم اسپرسو ما با قهوه هایی که در کافی شاپ ها می خوریم متفاوت است و…
بیشتر بخوانید » -
دوره ها
دوره کافی شاپ
📽 دوره کافی شاپ عملی در هنرستان آگه ☕️😍 بار سرد بار گرم عصاره گیری دان قهوه و … جهت مشاهده کلیپ کوتاه این دوره در آپارات کلیک کنید موسسه و هنرستان غیردولتی آگه 📞09112344355 ✒️ عضو کانال شوید 👈 @agahschool کافی شاپ به محلی گفته می شود که در…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی
آشپزی کودکان ترم تابستان
📽کلاس های آشپزی تابستانه کودکان😍 استفاده مناسب و بهره مندی از اوقات فراغت در تعطیلات تابستان، فرصت مناسبی است برای یادگیری هنر آشپزی برای کلیه سنین دختران و پسران در این دوره که مخصوص کودکان است به صورت کاملا تخصصی و VIP آشپزی و قنادی به کودک دلبند شما آموزش داده می شود.…
بیشتر بخوانید » -
قنادی
موچی Mochi
Mochi موچی موچی یکی از بهترین و خوشمزهترین شیرینیهای مخصوص کشور ژاپن است که به دلیل کشسانی عالی و طعم فوقالعادهای که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. موسسه و هنرستان غیردولتی آگه 📞09112344355 ✒️ عضو کانال شوید 👈 @agahschool
بیشتر بخوانید » -
آشپزی
آشپزی و قنادی
برگزاری دوره های متنوع آشپزی و قنادی در فصل تابستان دوره های ویژه و فشرده برای گروه های سنی کودکان- جوانان و بزرگسالان. با مدرسان مجرب و بین المللی موسسه و هنرستان غیردولتی آگه 📞09112344355 ✒️ عضو کانال شوید 👈 @agahschool طرز تهیه پای نارگیل شکلاتی مرحله 1: آمادهسازی مواد نارگیلی ابتدا برای تهیه…
بیشتر بخوانید » -
مطالب ویژه
کارگاه آموزشی مدیریت رستوران
کارگاه حرفه ای آموزشی مدیریت رستوران در موسسه آگه با حضور جمعی از کافه داران و صاحبان رستوران و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد. مشاهده بخشی از این سمینار تخصصی در آپارات در این کارگاه موارد اصولی و سرفصل های اولیه مدیریت رستوران به بحث و بررسی گذاشته شد و آموزش های…
بیشتر بخوانید » -
قنادی
کلاس قنادی باقلوا
باقْلَوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمنهای قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکلهای مختلف همچون لوزی، مربعی و لولهای و در انواع طعمهای پسته…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی
آزمون آشپزی پایان دوره
برگزاری آزمون پایان دوره آشپزی فراگیران پایه دوازدهم جهت فارغ التحصیلی و ورود به بازار کار و تحصیلات عالیه در دانشگاه های معتبر کشور و خارج از کشور. جهت ثبت نام در رشته آشپزی و قنادی و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید ▪️موسسه و آموزشگاه آگه 🥘 آشپزی 🎂 قنادی 🏕️…
بیشتر بخوانید » -
هنرستان
ثبت نام هنرستان پایه های 10-11 و 12
موسسه و هنرستان غیر دولتی آگه در پایه های دهم، یازدهم و دوازده به صورت محدود ثبت نام به عمل می آورد. 🥘 آشپزی 🎂 قنادی 🏕️ گردشگری 📷 عکاسی دیجیتال جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. 📞 09112344355 🏢 رشت، خ سعدی، جنب خاتم الانبیا، سهیل دبیری یک…
بیشتر بخوانید »