آموزشگاهدوره ها

دوره ژامبون ها و سوسیس ها

  •   ۲۰  و ۲۱ بهمن
  • برنامه روز اول
    آموزش پیشرفته سوسی و کالباس
    آموزش ژامبون تنوری
    آموزش کار با روش خانگی و دستگاه صنعتی
    کاربرد سبزیجات و مواد نمایشی محصولات
    آموزش گوشت نمایشی
    آموزش ادویه ها
    ژامبون مرغ
    ژامبون گوشت
    ژامبون مرغ و قارچ
    ژامبون بوقلمون
    لیونر
    مارتادلا
    آموزش کالباس خشک
    پپرونی
    آموزش فرانکفورتر
    کوکتل
    کراکف
    بلغاری
    سوسیس آلمانی
    انگشتی
  • برنامه روز دوم
    جوریزو
    سوجوک
    لبرگیزه اتریشی
    استیک گوشت و مرغ
    سوسیس ایتالیایی
    سوسیس مقدونیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا