- ۲۰ و ۲۱ بهمن
- برنامه روز اول
آموزش پیشرفته سوسی و کالباس
آموزش ژامبون تنوری
آموزش کار با روش خانگی و دستگاه صنعتی
کاربرد سبزیجات و مواد نمایشی محصولات
آموزش گوشت نمایشی
آموزش ادویه ها
ژامبون مرغ
ژامبون گوشت
ژامبون مرغ و قارچ
ژامبون بوقلمون
لیونر
مارتادلا
آموزش کالباس خشک
پپرونی
آموزش فرانکفورتر
کوکتل
کراکف
بلغاری
سوسیس آلمانی
انگشتی - برنامه روز دوم
جوریزو
سوجوک
لبرگیزه اتریشی
استیک گوشت و مرغ
سوسیس ایتالیایی
سوسیس مقدونیه