رشته آشپزی و مدیریت قنادی
آشنایی با رشته آشپزی و مدیریت قنادی
ویژگی های مورد نیاز برای رشته مدیریت آشپزی و قنادی
در انتخاب یه شغل صحیح و درست، خیلی عوامل تاثیرگذاره مثل ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و غیره. برای موفق شدن در این کار هنرجو باید علاقه زیادی به غذا و آشپزی داشته باشه. همچنین باید در فرآیند تهیه غذاهای مختلف و تزئینات ویژه آن، خلاقیت داشته باشه. باید صبور باشه و بتونه فشار کاری زیاد رو تحمل کنه. و با وجود سختی ها و فشارهای زیاد کار، این شغل براش بسیار جذاب و لذت بخش باشه.
دروس رشته مدیریت آشپزی و قنادی در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم چی هستن؟
رشته مدیریت آشپزی و قنادی علاوه بر داشتن دروس عمومی و پایه که در همه ی گرایشها مشترکه، دروس مهارتی مختلف هم داره که شامل دروس شیمی، زیست شناسی، آشنایی با مایکروویو، آشپز هتل درجه ۱، آشپز هتل درجه ۲، آشپز سنتی، قناد هتل، دسرساز بین المللی، آشپز مخصوص روز، دسرساز سنتی، سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی هتل، سالادساز و اردورساز، معادن کل آشپزخانه و قنادی هتل، نانوای نان حجیم و نیمه حجیم، استاندارد مهارت اختیاری و کارورزی هست. در مجموع ۴۲ ساعت دروس عمومی، ۴۵ ساعت شایستگی های فنی، ۵ ساعت دروس اختیاری، ۹ ساعت شایستگی های غیرفنی، ۴ ساعت شایستگی های پایه فنی و مجموع کل ساعات آموزشی ۱۰۵ ساعت است
آینده شغلی رشته مدیریت آشپزی و قنادی چطوره؟
فارغ التحصیلان این رشته می تونن در مکان های مختلف از جمله هتل ها، رستوران ها، فست فودها، مراکز تهیه غذا و یا آشپزخانه های صنعتی کار کنن. با داشتن تجربه و صلاحیت کاری کافی می تونن سر آشپز یا مدیر آشپزخانه بشن. همچنین می تونن مدیر رستوران بشن و به صورت کیترینگ با سازمانها و شرکت های مختلف قرارداد ببندن. میتونن کارت مربیگری از سازمان فنی و حرفه ای بگیرن و در هر آموزشگاهی رشته قنادی و آشپزی رو تدریس کنن یا اینکه در کارگاه های قنادی کار کنن یا از قنادی ها سفارش بگیرن و کارهاشون رو تحویل بدن. همچنین می تونن به طور مستقل کار کنن و برای خود رستوران، فست فود یا مرکز تهیه غذا راه اندازی کنن.