آشپزی

سوپ بُرش به یک سوپ اسلاوی

 

سوپ بُرش به یک سوپ اسلاوی(اوکراینی) به اسم هاگ وید برمیگرده که از گیاهی با همین نام درست می شده و در لهستان که همسایه اوکراین بوده هم رواج داشته و اون رو ترش مزه میخوردن چون ترش بودن غذا برای لهستانی ها یک فرهنگ به شمار می اومده و موجب سلامتی اون ها به دلیل جو حاکم بر منطقه زندگیشون می شده.

محبوبیت این سوپ در طول قرن نوزدهم و بیستم به‌علت رشد سیاسی و فرهنگی روسیه، گسترش سرزمین‌های این امپراتوری و موج مهاجرت به خارج از کشور از زادگاه اسلاوی خودش فراتر رفت.

با گسترش روسیه و در برگرفتن بخش‌های شمالی و مرکزی اوراسیا، سوپ برش به فرهنگ غذایی بسیاری از کشورها، از فنلاند گرفته تا قفقاز و ایران، آسیای مرکزی، چین و آلاسکا راه پیدا کرد و حتی به نوعی به یکی از غذا های ملی روسیه تبدیل شد!

نسخه اوکراینی این سوپ با نان سیر و چربی گوشت مزه دار میشه و نسخه روسی با نان گندم سیاه خورده میشه.

این سوپ در مناطقی مثل ایران با لبو درست میشه.

هنگامه بهزاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا