قنادی

موچی Mochi

موچی (به ژاپنی: 餅 Mochi) (به انگلیسی: Rice Cake) نوعی خوراکی است که از غلات به‌ویژه برنج ژاپنی تهیه می‌شود. در یک نوع آن برنج با آب و حرارت پخته و به‌وسیلهٔٔ فشار خارجی و کوبیدن در هاون تبدیل به ماده‌ای چسبناک می‌شود و بعد به آن شکل مخصوصی داده می‌شود.

 

در نوع دیگر آن به آرد غلات آب گرم افزوده شده و پس از ورز دادن بخارپز می‌شود. هر چند موچی در تمام مدت سال مصرف دارد ولی بیشتر به عنوان یک غذای سنتی شهرت دارد که در سال نو ژاپنی تهیه می‌شود. به علت خاصیت چسبندگی این خوراک، خوردن آن برای سالمندان که قدرت کمتری برای قورت دادن مواد چسبنده دارند بسیار خطرناک است و هر ساله تعدادی بر اثر خوردن آن دچار مرگ ناشی از خفگی می‌شوند.

 

 

 

آدرس: رشت- ابتدای خیابان سعدی- جنب خاتم الانبیا – کوچه سهیل دبیری یک مراجعه بفرمایید.

شماره های تماس:

09112344355 – 01333240007

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا