هنرستان

دوره باریستا

شغل باریستایی، شغلی خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.

 

بطور کلی باریستا کیست:

باریستا شخصی (خانم یا آقا) حرفه ای است که در کافه مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسیاری از کافه‌ها، باریستاها مشغول تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه قهوه و یا حتی غیر از آن هستند. داشتن سلیقه، پشتکار و خلاقیت های فردی به موفقیت باریستاها کمک شایانی می کند.

خانم یا آقای باریستا قهوه را مثل کف دستش می‌شناسد! و به کمک ابزارهای دم آوری قهوه و مهارتی که دارد، قهوه‌هایی درست می‌کند که عطر و طعم بی نظیری داشته و همیشه در حافظه می‌ماند.
نوشیدنی‌هایی مثل: اسپرسو، لته، آمریکانو، کاپوچینو، موکا و … نمونه‌هایی از هنر دست یک باریستا هستند.

باریستا در کنار مهارت عصاره گیری قهوه، مهارت فوم گیری شیر و طراحی روی قهوه را هم بلد است. به هنر طراحی روی قهوه لته آرت می‌گویند. طرح‌های اصلی لته آرت شامل: فلب (Heart)، تولیپ (Tulip)، رزتا (Rosseta) است. در دوره باریستا آکادمی کافه نیرو لته آرت را یاد می‌گیرید.

یکی دیگر از مهارت‌های کاربردی در حوزه کافه و رستوران مهارت بارتندری است. بارتندری مهارت تهیه نوشیدنی‌های سرد است. نوشیدنی‌هایی مثل: موکتل‌ها، شیک‌ها، اسموتی‌ها، فراپه‌ها و آیس کافی‌ها. معملا باریستا تا حد قابل قبولی مهارت بارتندری و تهیه نوشیدنی‌های سرد را هم دارد. در این دوره مهارت تهیه نوشیدنی‌های سرد را هم آموزش می‌بینید. در واقع این دوره، آموزش باریستا و بارتندر است.

 

📞 09112344355
🏢 رشت، خ سعدی، جنب خاتم الانبیا، سهیل دبیری یک 01333240007

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا