کلاس قنادی باقلوا
باقْلَوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمنهای قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکلهای مختلف همچون لوزی، مربعی و لولهای و در انواع طعمهای پسته ای، گردویی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاک قند، شیر، روغن تهیه میشود. باقلواهای شهر غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو (باکی باکلاواسی) از مشهورترین باقلواها هستند. در ایران این شیرینی در شهرهای یزد، کاشان، قزوین و تبریز تهیه میشود.[نیازمند منبع] باقلوا از کلمه آذری بال قاباق به معنای کدو تنبل شیرین اشتقاق یافته است.
✒️ عضو کانال شوید 👈 @agahschool
▪️موسسه و آموزشگاه آگه
🥘 آشپزی
🎂 قنادی
🏕️ گردشگری
📷 عکاسی
📞 09112344355
🏢 رشت، خ سعدی، جنب خاتم الانبیا، سهیل دبیری یک 01333240007