دوره 3 روزه فست فود در هنرستان آگه رشت
موارد مورد آموزش :
در این دوره آموزشی در هنرستان آگه موارد زیر آموزش داده میشود.
1.برگرها :
-
هامبورگر
-
چیکن برگر
-
وگن برگر
-
زینگر
-
رویال برگر
-
برگر بوقلمون
-
بیکن برگر
با هم نوع پخت انواع برگرها و روش اصولی ساخت پایه ای هر نوع برگری که دلتون بخواد با رسیپی خودتون درست کنید رو یاد میگیریم.
2.پیتزاها:
-
پیتزا هاوایی
-
پیتزا سزار
-
پیتزا ناپولی
-
پیتزا گامبری
-
پیتزا چانو
-
پیتزا تاکینو
-
پیتزا آفریکانا
ما توی این روز قراره که با هم راجب آردها و خواص آنها و روش درست کردن خمیر ایتالیایی و آمریکایی و ورز دادن خمیر همچنینباز کردن خمیر با دست و همچنین وردنه رو یاد میگیریم.
3.سوخاری ها:
-
فیله استریپس
-
چیکن اسپایسی
-
چیکن لالی پاپ
-
جوجه چینی
-
میگو سوخاری
-
سبزیجات سوخاری
ما روش درست کردن پودر سوخاری توی خونه و پولکی کردن مرغ مثل فست فودها رو یاد میگیریم.
سس ها:
-
سس بوفالو
-
سس بیگ مک
-
سس ماست
-
چاتنی کرانبری
-
سس جرمن
-
سس برنیز
-
سس چیلی
-
سس گردو
-
سس مارینارا
روش اصولی و علمی درست کردن هر سسی با غلظت و ژله ای رو همراه با مزه سازی صحیح با هم یاد میگیریم.
زمان : 12،11،10 آبان ماه
مدرس: آرمین تقی پور
برای ثبت نام با شماره زیر تماس بگیرید و یا به واتس آپ ، اینستاگرام پیام ارسال نمایید
09112344355
01333240009
@agahschool3
خیلی عالی