آموزشگاهبرنامه های آموزشی رشته مدیریت آشپزیدوره هادوره های در حال ثبت ناممعرفی رشته آشپزی
مدیریت قنادی و آشپزی هتل
برگزاری دوره ها و کارگاه های آشپزی ، قنادی ، هتلداری ، گردشگری و عکاسی در هنرستان آگه رشت
کارگاه آشپزی و قنادی
رشته های مدیریت قنادی و آشپزی هتل از گروه خدمات غذایی و زیر گروه آشپزی می باشد و شامل استاندارد های زیر است:
- آشپزی هتل دزجه 2
- آشپزی هتل درجه 1
- آشپز مخصوص روز
- آشپز سنتی
- دسرساز سنتی
- دسرساز بین المللی
- نان حجیم و نیمه حجیم
- قناد هتل
- سرپرست قناد
- معاون قنادی و آشپزخانه
- سرآشپز کل
- سالاد ساز و اردورساز
- آشپزی با مایکروفر
به طور کلی با دوسال تحصیل در این رشته دانش آموزان موفق به اخذ مدرک دیپلم و مهارت در دوره های مذکور خواهند شد.
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید یا به نشانی اینستاگرام زیر پیام ارسال نمایید.
09112344355
01333240009
@agahschool3
آدرس:رشت_خیابان سعدی_جنب مجتمع فرهنگی خاتم الانبیا_خیابان سهیل دبیری_سهیل دبیری 1_هنرستان آگه