آشپزیآشپزیآشپزیبرنامه های آموزشی رشته مدیریت آشپزیدوره هامطالب آموزشیمطالب ویژههنرستان
آموزش سس های سرد و گرم
برگزاری دوره ها و کارگاه های آشپزی و قنادی در هنرستان آگه رشت
دوره تک جلسه ای سس های سرد و گرم
در این دوره هنر جویان ما موارد زیر را آموزش دیدند:
-
ولوته
-
اسپانیول
-
سیر
-
تارتار
-
سوبیز
-
آلفردو
-
سزار
-
کریم سس (سس خامه ای)
-
مورنی
-
اربیاتا
-
آتن
-
زرشک
-
بیگ مک
-
بیانز
-
چیمی چوری
-
مارینارا
-
بشامل
-
هالندایز
-
ترآکی
-
اسفناج
-
گاردن
-
ناپولی تانا
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید یا به نشانی اینستاگرام زیر پیام ارسال نمایید.
09112344355
01333240009
agahschool3@