آشپزیمطالب آموزشیمطالب ویژه

طرز تهیه بروسکتا (غذای ایتالیایی)

مواد لازم:

سینه مرغ 300گرم
سیر 3 حبه
روغن زیتون مقداری
نان باگت 8 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
جعفری،ترخون و ریحان 250گرم
پنیر پیتزا 200گرم

طرز تهیه:

1- ابتدا سینه مرغ خام را به صورت نگینی خورد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم و سیر خرد شده و سبزی خرد شده را افزوده و یک تفت کوچک می دهیم و زیر شعله را خاموش میکنیم
2- نان باگت را به صورت 1.5 سانتی برش می زنیم و با برس رویش را با مخلوط روغن زیتون و سیر رنده شده می مالیم از مواد روی نان ریخته و بعد رویش پنیر پیتزا می ریزیم و به مدت 10 دقیقه در دمای 175 می گذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا