طرز تهیه پیراشکی
مواد لازم برای تهیه پیراشکی:
آرد ……………………….۲ پیمانه
شیر …………………….. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………………. ۱ عدد
مخمر ………………….. ۱قاشق چایخوری
نمک ……………………. ½~۱ قاشق چایخوری
شکر ………………..…. ۲~۳ قاشق چایخوری
کره ی نرم ….………… ۴۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
وانیل ……..…………… ۱ پنس
طرز تهیه:
مواد خشک شامل آرد ، مخمر ،نمک،شکر و وانیل را مخلوط کنید،تخم مرغ را اضافه کرده ،شیر را اضافه کرده و کمی که خمیر شد کره را افزوده و حدود ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست بیاید که به دست و کاسه نچسبد.
خمیر را در کاسه ی چربی گذاشته ،رویش را با سلفون پوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم.
روی سطح را چرب کرده ، خمیر را روی سطح گذاشته و چانه های ۶۰ گرمی میگیریم و روی سینی چرب شده ای میگذاریم.
با دست کمی خمیر ها را پهن کنید رویش را با نایلون چرب پوشانده و ۲۰دقیقه استراحت میدهیم
خمیر ها را در روغن داغ سرخ کنید و با انواع سس شکلات یا کرم دلخواه میتوان پر کرد پیراشکی ها را تزیین کرده و سرو کنید