دوره کافی شاپ
شامل:
بار سرد:
شناخت ابزار بار سرد و آشنایی با میکسولوژی و متدهای تهیه نوشیدنی های سرد
بار گرم:
کار با دستگاه صنعتی و قهوه های بر پایه اسپرسو
قهوه های دمی و کار با دستگاه های نسل سوم سایفون ایرپرس و فرنچ پرس و …
شناخت شیمی شیر و فوگیری شیر
بعد از پایان دوره آزمون گرفته می شود و گواهی میراث فرهنگی و فنی و حرفه ای اعطا خواهد شد که قابل ترجمه برای مهاجرت می باشد.
جهت ثبت نام با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید ویا به نشانی اینستاگرام زیر پیام ارسال نمایید.
09112344355
01333240009
@agahschool3
مکان: رشت – ابتدای خیابان سعدی – خیابان سهیل دبیری – کوچه سهیل دبیری 1 – موسسه آگه